آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ

در این بخش از سفر قصد دارم که یکی از اعضا خانواده محبوب و البته صاحب قدرت در دنیای برنامه نویسی را به شما معرفی کنم. پس اگر قصد دارید از نفوذ و قدرت این خانواده در دنیای برنامه نویسی برای پیشرفت و ترقی خود استفاده کنید باید بگویم که ابتدا باید آن ها را به خوبی بشناسید و یکی از آن ها را به عنوان دوست و همراه خود در این سفر انتخاب کنید.

 

نام این عضو از خانواده ی C ،C# است که به عنوان پسر جوانتر این خانواده از او یاد می شود. اما جوانی این زبان به مفهوم خامی و ضعیف بودن آن نیست بلکه این پسر جوان توانسته است از تمام خصوصیات و تجارب پدر و برادر بزرگتر خود یعنی C و C++ به بهترین شکل الگو بگیرد و استفاده کند تا امروزه به عنوان یکی از قدرمندترین زبان های برنامه نویسی شناخته شود. C# یک زبان برنامه نویسی شی گرا و سطح بالا است که توسط مایکروسافت در سال 2000 ساخته شده است.

 

شاید در ابتدا C# از لحاظ ساختاری خیلی به C++نزدیک بود اما کم کم راه خود را از آن جدا کرد و توسعه یافت، تا جایی که تفاوت‌های آنها بیشتر و بیشتر شد تا به امروز که می توان ادعا کرد که اگر شما C# را به عنوان زبان برنامه نویسی خود انتخاب کنید، میتوانید از آن به عنوان یک میانبر به دنیای برنامه نویسی استفاده کنید چرا که C# این امکان را برای شما فراهم می کند که در حوزه های مختلف نرم‌افزاری از جمله ساخت اپلیکیشن های اندرویدی، ساخت اپلیکیشن های مبتنی بر iOS ، برنامه نویسی وب وحتی نرم افزارهای دسکتاپی برنامه نویسی کنید.

 


آموزش برنامه نویسی|سئو و طراحی سایت برنامه ,نویسی ,c ,زبان ,خانواده ,های ,برنامه نویسی ,به عنوان ,زبان برنامه ,را به ,یکی از ,زبان برنامه نویسی ,دنیای برنامه نویسیمنبع

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری اول

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری هفتم

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری ششم

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری پنجم

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری چهارم

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری سوم

آموزش برنامه نویسی و زبان برنامه نویسی سری دوم

مشخصات

آخرین جستجو ها

درس جو آشپزی اوزیل موزیک معرفی کالا فروشگاهی خرید انواع پوستر دیواری با قیمت مناسب امام حسین ، اهلبیت ، مداحی ، هیئت دانلود فیلم و سریال خارجی ، دانلود آهنگ ، اخبار ورزشی download هر روز بیا کانون زبان ایران